Joi, 17 noiembrie, își va începe activitatea Serviciul Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor (SPCLEP), Tulnici

Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea a afirmat că începând cu 17 noiembrie, vrâncenii din comunele Tulnici, Bârsești, Negrilești și Păulești care au nevoie de eliberarea unui nou act de identitate vor putea merge la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (SPCLEP) din Tulnici, situat vizazi de primărie.

Astfel, comunele arondate acestui serviciu de evidență a persoanelor sunt Tulnici, Bârsești, Negrilești și Păulești. Așadar, cetățenii acestor comunități care vor să solicite, din diferite motive, eliberarea unui nou act de identitate se vor adresa începând de joia viitoare Serviciului Public Comunitar situat vizavi de Primăria Tulnici.

De asemenea, liberalul a mai precizat că „persoanele care au urgențe justificate, în perioada 14 – 16.11.2022, se pot adresa SPCJEP Vrancea, cu sediul în Focșani, în incinta magazinului Milcov (la etajul I), situat pe strada Republicii nr. 64. Detalii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0237230041 sau prin e-mail contact@evpvn.ro.”

Leave a Comment