Sursă foto: Facebook Ionel Bogdan

Ionel Bogdan: 500 de noi locuri de muncă pentru maramureșeni

Ionel Bogdan: 500 de noi locuri de muncă pentru maramureșeni create de grupul Weidmüller din Tăuții-Măgherăuș.

Ionel Bogdan, Președintele Consiliului Județean Maramureș, a fost astăzi prezent alături de Angela Șandor, Directorul General al companiei Weidmüller Interface România SRL, de Thomas Kipke, Vicepreședintele Global al Producției, de Florentin Tuș, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, și de Dumitru Marinescu, Primarul orașului Tăuții Măgherăuș, la demararea lucrărilor de construcție a două noi hale de producție Weidmüller, și anume halele cu numărul șapte și opt ale companiei din cadrul locației de producție din Tăuții-Măgherăuș

Cu această nouă construcție, compania își extinde locația cu o suprafață totală de 6.800 de metri pătrați, iar după finalizarea lucrărilor, Weidmüller Tăuți va avea o suprafață totală de 21.800 de metri pătrați, fiind cea mai mare unitate de producție din cadrul Grupului Weidmüller.

Noua investiție va crea în jur de 500 de noi locuri de muncă în Maramureș și va contribui direct la creșterea economiei județului.

„Consiliul Județean Maramureș susține dezvoltarea mediului privat din județul nostru și este un partener serios al companiilor private din Maramureș. În acest sens, lucrăm la realizarea de parcuri industriale în Maramureș, în care vom atrage cât mai mulți investitori care să vină și să își dezvolte companiile la noi în Maramureș.

Doar prin investiții concrete și prin crearea de noi locuri de muncă putem să creștem nivelul de trai al maramureșenilor și economia județului.

Felicitări Grupului Weidmüller pentru noul proiect și pentru toată activitatea!”, a transmis Ionel Bogdan, Președintele CJ Maramureș, prezent astăzi la startul oficial al lucrărilor de execuție pentru cele două hale.

Weidmüller Interface România SRL este cel mai important furnizor în domeniul inginerie electrică/ electrotehnică, fiind producător de piese electrice și electrotehnice.

Leave a Comment