20 de ani de la înființarea Forțelor pentru Operații Speciale. Nicolae Ciucă: Îmi doresc să accelerăm procesul de modernizare al Armatei României

Eduard Turcu

Nicolae Ciucă, Premierul României, a participat la evenimentele organizate la Târgu Mureș cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înființarea Forțelor pentru Operații Speciale.

Nicolae Ciucă: „Sunt astăzi la Târgu Mureș, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înființarea Forțelor pentru Operații Speciale. Pentru mine este un moment tare emoționant, pentru că evenimentul de astăzi se suprapune peste trăirile pe care le-am avut la ceremonia de acum două decenii”.

„România se mândrește cu o structură de elită, recunoscută la nivel internațional, cu reușite care ne-au adus respectul și aprecierea alianțelor și partenerilor strategici. Avem însă nevoie de noi investiții în tehnică și echipamente și îmi doresc să accelerăm procesul de modernizare al Armatei României. Le-am transmis acest lucru camarazilor pe care i-am întâlnit astăzi și păstrez acest angajament atât față de ei, cât și față de toți ceilalți care și-au dat viața în misiunile încredințate – eroii României. La mulți ani Forțelor pentru Operații Speciale Române”, a transmis Premierul României și Președintele PNL.

sursă: Nicolae Ciucă, Facebook

Distribuie articolul