270 de milioane de lei pentru construirea a aproximativ 3.000 de kilometri de piste de bicicletă. Nicolae Ciucă: încurajăm mijloacele de transport alternativ și creștem accesibilitatea zonelor turistice

Nicolae Ciucă, Premierul României, a anunțat că a partipat la semnarea a patru contracte, în valoare de 270 de milioane de lei, pentru construirea a aproximativ 3.000 de kilometri de piste de bicicletă.

Nicolae Ciucă: „Am participat, astăzi, la semnarea a patru contracte, în valoare de 270 de milioane de lei, pentru construirea a aproximativ 3.000 de kilometri de piste de bicicletă. Proiectele pentru amenajarea de trasee cicloturistice sunt finanțate prin #PNRR și sunt realizate în parteneriat cu autoritățile publice locale”.

„Prin amplasarea acestor trasee, încurajăm mijloacele de transport alternativ și creștem accesibilitatea zonelor turistice, astfel încât România să participe și să contribuie la reconfigurarea rețelei europene de trasee EuroVelo, precum și a diverselor trasee cicloturistice internaționale”, a spus liberalul.

„Astfel de proiecte finanțate prin PNRR înseamnă resurse, dezvoltare și aliniere la standardele europene pentru comunitățile României. De la nivelul Guvernului, vom continua să monitorizăm integrarea resurselor naționale cu cele europene, astfel încât fondurile de care beneficiază #România să fie cât mai eficient valorificate”, a transmis Premierul și Președintele PNL.

 

sursă: Nicolae Ciucă, Facebook

Leave a Comment