Președintele PNL Teleorman Eugen Pîrvulescu a participat la Zilele județului

Badila Antonia

Președintele PNL Teleorman și senatorul liberal Eugen Pîrvulescu transmite că, Teleormanul trebuie și poate ajunge unul dintre cele mai apreciate județe ale României, din punct de vedere economic și social.

,,Am participat cu plăcere la festivitățile organizate cu prilejul sărbătorii <Zilele județului Teleorman>, un eveniment frumos, pe parcursul căruia am avut ocazia să interacționez cu oameni gospodari, așa cum sunt teleormănenii dintotdeauna.

Cu această ocazie, am reiterat necesitatea dezvoltării judetului, pentru că, în opinia noastră, a celor din Partidul Național Liberal, avem nevoie de investiții în multe domenii pentru a-i reda Teleormanului strălucirea de altădată, când era considerat grânarul României.

Sursa: Eugen Pîrvulescu, Facebook

Este datoria noastră, a tuturor decidenților, să demonstrăm că județul nostru poate ajunge, din nou, în topurile pozitive. Drumul spre bunăstare depinde de deciziile pe care le luăm noi, politicienii, și de implicarea fiecăruia, așa cum am fost aleși de cetățeni.

Trăim într-un județ frumos, cu oameni de valoare, iar pe această cale îi felicit din nou pe cei doi cetățeni de onoare ai Teleormanului, interpreta de muzică populară Floarea Calotă și scriitorul Ștefan Mitroi, care astăzi au primit distincția cuvenită, ca recunoaștere a valorii domniilor sale.

Teleormanul trebuie și poate ajunge unul dintre cele mai apreciate județe ale României, din punct de vedere economic și social, iar pentru acest scop, în calitate de senator ales de cetățenii județului, voi susține, cu toate pârghiile conferite de lege, dezvoltarea atât de necesară pe toate planurile.”, declară președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul