Timiș: peste 400 de locuri de parcare în centrul municipiului Timișoara

Paul

Alexandru Proteasa, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, anunță realizarea a peste 400 de locuri noi de parcare în centrul municipiului Timișoara.

„Consiliul Județean Timiș face încă un pas important în direcția realizării parcării etajate de lângă Hotelul Timișoara. Continuăm să ne implicăm activ și responsabil inclusiv în etapele următoare ale acestui proiect de o complexitate deosebită, fiind prima inițiativă de concensionare de lucrări pentru un obiectiv așa de mare din Regiunea Vest.

Concesionarea lucrărilor se va face către o societate privată ce va construi un imobil cu regim de înălțime P+4E+Etr. Destinația construcţiei propuse este parcare auto (smart parking) la parter și etajele 1 – 4, spații cu alte funcțiuni la parter și etajul 5, iar suprafața totală desfășurată va fi de aprox. 20.000 mp”, transmite Alexandru Proteasa.

„Consilierii județeni au aprobat „Documentația de atribuire a contractului de concesiune de lucrări”, în care au fost cuprinse, între altele, caietul de sarcini, condițiile de participare la procedură, precum și criteriile de evaluare a ofertelor”, adaugă liberalul.

Sursa: Alexandru Proteasa

Distribuie articolul