Organizația Femeilor Liberale Iași și-a ales noua structură de conducere: Maria Cabalău reconfirmată în mandatul de președinte al OFL Iași

Eduard Turcu

Organizația Femeilor Liberale Iași și-a ales noua structură de conducere: Maria Cabalău reconfirmată în mandatul de președinte al OFL Iași.

În acest weekend, Comitetul de coordonare județean al Organizației Femeilor Liberale Iași și-a ales noua structură de conducere. Pentru poziția de președinte au candidat Maria Cabalău, care a condus OFL Iași și în mandatul anterior, respectiv Alina Apostol, primarul comunei Ciortești. În urma votului exprimat, Maria Cabalău a fost reconfirmată în mandatul de președinte al OFL Iași, alături de o echipă energică și bine pregătită.

sursă: PNL Iași

“Rezultatul votului mă onorează, dar în același timp mă responsabilizează. Sunt mândră de echipa mea, sunt mândră de proiectul pe care vreau să îl implementăm împreună și le promit colegelor liberale că în mine vor găsi un sprijin necondiționat în toate proiectele lor. Mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și în echipa mea!”, a fost mesajul transmis de Maria Cabalău, noul președinte al OFL Iași.

 „În PNL Iași, femeile au reușit pentru că au dovedit competență, implicare și loialitate față de organizație. Avem reprezentante ale sexului frumos în mandatele de primar, în consilii locale, în Consiliul județean, am avut reprezentantă în Senat, care acum ocupă funcția de judecător constitutional.

PNL este singurul partid care luptă cu adevărat pentru o mai bună reprezentare a femeilor în politică.”, a declarat Alexandru Muraru, președintele PNL Iași.

sursă: Biroul de Comunicare PNL Iași

Distribuie articolul