A fost inaugurat noul ambulatoriu al Spitalului Municipal Blaj

Constantinescu Denisa

“La o săptămână de la inaugurarea oficială a Podului Minciunilor, astăzi am inaugurat un nou obiectiv de importanță majoră pentru municipiul Blaj: Ambulatoriul Spitalului Municipal!

Este o investiție desfășurată pe fonduri europene, finanțată în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, care a costat 3 milioane de euro, contribuția Primăriei Blaj fiind de aproximativ un milion de euro!

Noul Ambulatoriu este primul din țară realizat pe fonduri europene, fiind o clădire nouă, la standarde europene, cu 5 niveluri (demisol + parter + 3 etaje) și are 16 cabinete medicale cu săli de tratament.

Ambulatoriul Spitalului Municipal va funcționa, pentru cei peste 50.000 locuitori din zona Blaj, începând din primele zile ale anului 2023.

Pentru mine, ca primar, este unul dintre cele importante obiective de investiții de când mă aflu în fruntea administrației blăjene, fiind prima clădire medicală complexă, integrată Spitalului, construită la Blaj după anul 1982.

Le doresc cadrelor medicale care își vor desfășura activitatea aici să se bucure din plin de această bijuterie a infrastructurii medicale și sunt convins că dotările Ambulatoriului le vor permite să ofere servicii medicale la standarde europene!

Așa cum am zis și la inaugurarea Podului Minciunilor, să fie într-un ceas bun și să ne țină cel puțin 100 de ani, cu dorința să fim cât mai sănătoși și să trecem pragul Ambulatoriului în special pentru investigațiile medicale de rutină” a declarat primarul Municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul