A fost lansată prima cursă Iași – Istanbul. Președintele CJ Iași Costel Alexe: Am primit multe solicitări pentru a introduce acest zbor și iată că am reușit

Costel Alexe, Președintele CJ Iași, a anunțat că a fost lansată prima cursă pe ruta Iași – Istanbul.

Costel Alexe: „Cursele sunt programate cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă. Dragi ieșeni, dezvoltarea aeroportului înseamnă dezvoltarea județului Iași și a unei întregi regiuni, și vreau să vă spun că în tot acest timp am reușit să dezvoltăm relații eficiente și de încredere cu partenerii și reprezentanții companiilor aeriene, astfel încât la acest moment avem din ce în ce mai multe curse directe din Iași către Dublin, Bruxelles, Madrid, Paris, Milano, dar și către destinații noi, precum Dortmund, Copenhaga”.

„Partenerii noștri de la Wizz Air au deschis astăzi noi porți. Avem cursă directă către ISTANBUL. Mulți dintre ieșeni ne-au scris, am primit multe solicitări pentru a introduce acest zbor și iată că am reușit! Turcia este de astăzi la doar un zbor distanță de Iași”, a transmis liberalul.

sursă: Costel Alexe, Facebook

Leave a Comment