Acces gratuit la terenurile de sport. Mara Calista, deputat PNL: mișcarea fizică este foarte importantă pentru dezvoltarea copiilor noștri

Eduard

Mara Calista, deputat PNL, a anunțat că a votat alături de alți 249 de deputați pentru adoptarea legii prin care este permis accesul gratuit, la curțile și terenurile de sport exterioare ale unităților de învățământ care fac parte din domeniul public al comunelor, orașelor și municipiilor, tuturor copiilor, precum și tinerilor cu vârsta de peste 18 ani, care urmează cursurile învățământului liceal sau profesional.

Mara Calista: „mișcarea fizică este foarte importantă pentru dezvoltarea copiilor noștri! Acces gratuit la terenurile de sport”.

„Am susținut și am votat, alături de alți 249 de deputați, pentru adoptarea legii prin care este permis accesul gratuit, la curțile și terenurile de sport exterioare ale unităților de învățământ care fac parte din domeniul public al comunelor, orașelor și municipiilor, tuturor copiilor, precum și tinerilor cu vârsta de peste 18 ani, care urmează cursurile învățământului liceal sau profesional”, a transmis deputatul PNL.

Aceasta a precizat că „în termen de 90 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi, toate unitățile de învățământ vor introduce în regulamentele actuale de funcționare prevederi legate de acces și de modul de utilizare al curților și terenurilor de sport aflate în folosința acestora, precum și orarul de acces, după orele de program, în zilele libere și în timpul vacanțelor școlare și le vor afișa la exterior într-un loc vizibil, precum și pe pagina de internet, acolo unde este cazul”.

sursă: Mara Calista, Facebook

Distribuie articolul