Acord de Cooperare semnat între județul Maramureș și Raionul Ungheni din Republica Moldova pentru dezvoltarea relațiilor bilaterale

Paul

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a semnat Acordul de Cooperare dintre județul Maramureș și Raionul Ungheni din Republica Moldova. Scopul acestuia este pentru dezvoltarea și consolidarea relațiilor bilaterale, spune liberalul.

„Cu raionul Ungheni avem o strânsă colaborare pe diverse domenii, precum cultură, sport, învățământ, iar un exemplu concret este realizarea în comun a proiectului ”Tabăra de excelență în Maramureș – PUNTE educațională Maramureș-Hîncești-Strășeni-Ungheni”, care a adus împreună elevi olimpici din cele trei raioane din Republica Moldova și din Maramureș.

Am încredere că acest parteneriat va deschide noi oportunități pentru comunitățile noastre, de a explora și de a beneficia de diversitatea culturală și de resursele reciproce, va consolida relațiile de colaborare dintre Maramureș și Ungheni și, totodată, vom realiza în comun proiecte care să aducă beneficii pentru ambele comunități”, transmite Ionel Bogdan.

Sursa: Ionel Bogdan

Distribuie articolul