Administrația liberală aduce rețeaua de gaze naturale și în comuna Popricani din județul Iași – investiție de 9 milioane euro

Eduard Turcu

Administrația liberală aduce rețeaua de gaze naturale și în comuna Popricani din județul Iași. Edilul Ion Tănasă a afirmat că este vorba despre un proiect privind înființarea rețelei de gaz în toată comuna, adică în toate cele 9 sate care alcătuiesc comuna Popricani.

“Gaz în întreaga comună nu mai reprezintă o dorință, ci e un proiect cât se poate de real! Este vorba despre înființarea rețelei de gaz în toată comuna, adică în toate cele 9 sate care alcătuiesc comuna Popricani. Un total de 73.701 metri și un număr de 2.502 branșamente la gaz. Licitația este lansată în mod oficial de ieri, așteptăm să fie depuse ofertele. Vorbim de proiectare și execuție, valoarea contractului fiind de peste 9 milioane de euro, fără TVA”, a declarat Ion Tănasă, primarul comunei Popricani.

Liberalul a mai afirmat că este un proiect major, o investiție mult așteptată de locuitorii comunei și încă o dovadă a faptului că se poate, că acolo unde oamenii sunt implicați, orice comunitate poate fi dezvoltată.

Conform declarațiilor făcute, ofertele pot fi depuse până pe 21.02.2024. Apoi, acestea vor fi analizate. După, va fi desemnat un câștigător. În caz că nu vor fi contestații, contractul va fi semnat și constructorul se va apuca de treabă.

„Sper doar ca totul să fie în regulă și să vedem utilaje în teren, la lucru, chiar din această vară sau toamnă”, a mai declarat Ion Tănasă, primarul liberal din Popricani.

Distribuie articolul