Administrația liberală face investiții pentru bunăstarea cetățenilor din Timiș

Paul

PNL este consecvent în aplicarea doctrinei liberale și deciziile luate atât la nivel central, cât și local sunt în concordanță cu principiile care stau la baza liberalismului. Liberalii consideră că statul trebuie să asigure condiții pentru economia privată să prospere. De aceea, este nevoie de investiții masive care să creeze cadrul unei bune funcționări a economiei.

„Anul viitor vom avea o creștere semnificativă a bugetului alocat investițiilor: 7,2%, reprezentând peste 110 miliarde de lei. Și anul acesta, am alocat cea mai mare sumă din ultimii 32 de ani pentru investiții, aproape 90 de miliarde de lei. Măsurile bune luate de guvern se văd în creșterea economică a României, dar și în creșterea investițiilor străine directe, care au fost peste 9 miliarde de euro în 2022. Investițiile înseamnă, pe lângă dezvoltare și modernizare în toate sistemele cheie, și crearea de noi locuri de muncă. În contexte economice dificile, precum cel prin care trecem, investițiile sunt cea mai bună soluție pentru a le asigura cetățenilor un trai decent, mai multe oportunități și creșterea veniturilor”, a spus premierul României, președinte al Partidului Național Liberal, Nicolae Ionel Ciucă.

La nivel local, administrația liberală se concentrează pe nevoile oamenilor și pe asigurarea unui mediu corect și propice pentru dezvoltarea economiei locale.

Alin Nica, președintele CJ Timiș, a subliniat faptul că: În 2022, avem o listă de investiții de peste 320 de milioane de lei

“La Consiliul Județean Timiș ne concentrăm pe oameni și mai puțin pe proiecte de imagine așa cum fac cei de la alte partide. Este foarte important pentru noi să vedem rezultate concrete ale investițiilor pe care le derulăm în județ. În viziunea noastră, eforturile autorităților trebuie să se concentreze pe om și pe comunitatea locală. Cetățeanul nu este creat pentru stat și pentru administrație, ci exact invers, administrația este creată pentru a servi interesele cetățeanului. De aceea, toate planurile de investiții pe care le facem sunt focusate pe efectul acestora asupra bunăstării cetățeanului”, spune președintele PNL Timiș, Alin Nica.

“În 2022, avem o listă de investiții de peste 320 de milioane de lei. Consiliul Județean pune mâna și face. Fără prea multe vorbe. Lucrăm la prima maternitate construită în Timișoara după 1989 (foto, n.r.), primul centru de legume și fructe construit de o instituție publică în Timiș, bazin de înot în Jimbolia, centrul de perfecționare profesională, parcare supraetajată în zona ultracentrală a Timișoarei. Sunt doar câteva exemple. Suntem prezenți în mijlocul oamenilor cu proiecte care au cu adevărat un impact pozitiv în comunitate”, a mai spus președintele CJT, Alin Nica.

Sursa: Biroul de Presă PNL Timiș

Distribuie articolul