președintele CJ Brașov Adrian Ioan Veştea

Adrian Ioan Veştea: Brașovul găzduiește patru olimpiade naționale. Premiile sunt oferite de Consiliul Județean

Cei mai valoroşi elevi din întreaga ţară se întrec la Cheile Grădiştei, în cadrul Olimpiadei Naţionale de Matematică pentru clasele a VII-a şi a VIII-a, a transmis Adrian Ioan Veştea, președintele Consiliului Județean Brașov.

Adrian Ioan Veştea a participat la festivitatea de deschidere a competiţiei care reuneşte elita gimnazială a matematicii din România.

”Am avut onoarea şi bucuria de a le transmite elevilor şi cadrelor didactice care îi pregătesc aprecierea şi admiraţia noastră pentru munca asiduă pe care au depus-o pentru a obţine calificarea la faza naţională a Olimpiadei, aceasta fiind în sine o realizare de excepţie pentru care cu toţii merită felicitările noastre. Consider că noi, la Braşov, avem o frumoasă tradiţie în domeniul matematicii, la care au contribuit generaţii întregi de profesori dedicaţi şi de elevi remarcabili, o tradiţie consolidată an de an prin rezultatele la concursurile naţionale şi internaţionale de profil.”, a declarat Adrian Ioan Veştea.

Liberalul Adrian Ioan Veştea a mai precizat: ”Având în vedere că aceste zile judeţul Braşov găzduieşte nu doar una, ci patru olimpiade naţionale – la disciplinele Matematică, Protecţia Mediului, Construcţii şi Limba şi Literatura Română pentru minorităţi, Consiliul Judeţean Braşov a încheiat un parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov având ca obiect premierea elevilor. Câştigătorii celor patru olimpiade vor primi din partea Consiliului Judeţean Braşov câte o tabletă, iar tuturor participanţii, elevi şi cadre didactice, le asigurăm accesul gratuit la vizitarea muzeelor aflate sub autoritatea Consiliului Judeţean, precum şi albume de prezentare a judeţului Braşov.”.

Sursă: Facebook Adrian Ioan Veștea

Leave a Comment