Adrian-Ioan Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov: Spitalul de Copii din Braşov va fi reabilitat termic cu bani din PNRR. Se va reducere cu peste 50% consumul anual de energie

Denisa

„Urmează să semnăm contractul de finanţare şi să trecem la treabă. Suntem încrezători că vor fi aprobate şi celelalte şapte proiecte de renovare şi eficientizare energetică a clădirilor publice pe care le-am depus până în prezent pe componenta Valul Renovării din PNRR. Valoarea totală a acestor proiecte este de 92,3 milioane de lei şi sperăm că vom reuşi să aducem în municipiul şi judeţul Braşov această sumă considerabilă pe care s-o investim în modernizarea imobilelor unor instituţii medicale şi sociale din subordinea noastră, precum şi a clădirilor în care ne desfăşurăm activitatea administrativă”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Braşov.

Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 35.680.688,54 lei, acestea fiind primele fonduri nerambursabile accesate de administraţia judeţeană pentru Spitalul de Copii Braşov.

foto: ziare.com

Distribuie articolul