Adrian Veștea: PNL Brașov își mărește echipa cu oameni care doresc să contribuie la schimbarea în bine a comunității

Ciprian S.
Adrian Veștea PNL Brașov își mărește echipa cu oameni care doresc să contribuie la schimbarea în bine a comunității

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării și președinte al filialei judeţene PNL Braşov, a anunțat că PNL Brașov își mărește echipa cu oameni care doresc să contribuie la schimbarea în bine a comunității.

”I-am primit astăzi alături de noi pe Mihai Mohaci, pe Liviu Lupu și pe Catalin Leonte, oameni cunoscuți în comunitate pentru implicarea lor, oameni alături de care putem construi un Brașov european!

Îmi doresc o echipă puternică, în care fiecare om să fie respectat și apreciat pentru munca sa! Sunt convins că echipa liberală va rămâne în fruntea județului Brașov și că va recâștiga Primăria Municipiului Braşov!

Împreună cu organizația municipală am discutat astazi despre viziunea noastră pentru municipiul Brașov. Ne dorim un oraș turistic, dezvoltat și prosper, cu o guvernare transparentă și eficientă, și o comunitate unde fiecare cetățean simte că vocea sa contează.

Creșterea economică, îmbunătățirea infrastructurii și promovarea Brasovului ca o destinatie turistică de top pentru Europa, sunt primordiale pentru noi. Împreună, avem puterea, viziunea și dedicarea de a transforma Brașovul într-un model de urmat pentru întreaga țară!”, a declarat liberalul Adrian Veștea.

Sursă: Facebook Adrian Veștea

Distribuie articolul