Alba: Consiliul Judeţean acordă premii pentru rezultatele obținute de elevi și profesori în cadrul Olimpiadelor Şcolare Naţionale

Constantinescu Denisa

În sensul recunoaşterii valorilor, precum şi a recompensării şi motivării acestora, Consiliul Judeţean Alba organizează „Gala Performerilor”, în cadrul căreia acordă premii în bani pentru rezultatele de excepţie pe care elevii judeţului, îndrumaţi de cadrele didactice ale acestora, le obţin la Olimpiadele Şcolare Naţionale.

Anul 2022, în care toate competițiile şcolare şi-au reluat mersul firesc, întrerupt de condițiile pandemice, a însemnat revenirea la normalitate pentru elevii şi cadrele didactice din întreaga lume şi, implicit, din judeţul Alba.

Evenimentul, devenit o tradiţie a fiecărui final de an, organizat de către Consiliul Judeţean Alba împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, răsplătește performanțele obținute de către elevii şi cadrele didactice în anul 2022. După 3 ani în care acest eveniment nu s-a desfășurat, se revine la desfășurarea obișnuită, în format live.

La această gală au participat aproximativ 500 de persoane, elevi, cadre didactice, reprezentanți ai mass-media şi o serie de oficialităţi.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a președintelui Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel.

Distribuie articolul