Alba: Contracte de finanțare semnate pentru infrastructura din comuna Sohodol

Eduard Turcu

Sorin Constantin Corcheș, primarul comunei Sohodol, a semnat două contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

„În prezența domnului președinte Ion Dumitrel și domnului secretar de stat Claudiu Răcuci, săptămâna trecută am semnat la Alba Iulia 2 contracte de finanțare pentru Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, derulat prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației”, a spus Sorin Constantin Corcheș.

Liberalul a precizat că „unul dintre proiecte prevede modernizarea DC 90 Sohodol centru – Deoncești pe o distanță de 5,2 km, obiectiv de investiții având o valoare totală de 5.039.461 lei, iar prin celălalt proiect cu o valoare totală de 4.333.543 lei se urmărește modernizarea drumului vicinal 24 Fileap – Munești – Furduiești pe o lungime de 4,5 km”.

„Doresc să le mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean Alba, domnului secretar de stat și Consiliului Local Sohodol pentru ajutor și susținere în realizarea și derularea acestor proiecte care urmăresc dezvoltarea infrastructurii din localitatea noastră”, a transmis primrul comunei Sohodol.

sursă: PNL Alba, Facebook

Distribuie articolul