Alba: investiție de 9,5 mil. lei prin PNRR pentru renovarea energetică a clădirilor Liceului Teoretic Petru Maior din Ocna Mureș

Silviu Vințeler, primarul orașului Ocna Mureș a semnat contractul de finanțare prin PNRR pentru proiectul „Renovarea energetică moderată a clădirilor liceului teoretic Petru Maior Ocna Mureș”. Valoarea maximă a proiectului este de 9.548.795,51 lei, finanțat integral prin fonduri PNRR și bugetul de stat. Durata de execuție este de 36 de luni.

“Acest proiect se adaugă proiectului „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN ORAȘUL OCNA MUREȘ” depus în 27.02.2023, în valoare totală de 3.187.383,00 lei și care propune echiparea cu echipament digital a 56 de săli de clasă, crearea sau echiparea completă pentru două laboratoare de informatică, două ateliere de discipline tehnologice, două laboratoare de fizică și un laborator de biologie. Și acest proiect este finanțat integral prin fonduri PNRR și de la bugetul de stat.

Tot in cursul zilei de astăzi, Liceul Teoretic Petru Maior a depus proiectul „DOTARE SMARTLAB LICEUL TEORETIC PETRU MAIOR OCNA MURES JUDETUL ALBA” în valoare de 351.203,64 lei și care își propune crearaea unui laborator de tip SMARTLAB pentru învățământul secundar preuniversitar în cadrul liceului. Finanțarea este integrală prin fonduri PNRR și de la bugetul de stat” a declarat primarul liberal pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment