Alba: Primarul Constantin Comandaru transformă comuna Cetatea de Baltă. Investiție de 43 milioane lei pentru realizarea rețelei de canalizare menajeră

Eduard Turcu

În comuna Cetatea de Baltă din județul Alba va fi construită rețeaua de canalizareă menajeră prin intermediul unui proiect finanțat prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

43 milioane de lei vor fi investiți în noua rețea de canalizare menajeră

Constantin Comandaru, primarul comunei Cetatea de Baltă: „Am reușit să obținem un proiect extrem de important pentru viitorul comunei Cetatea de Baltă, anume înființarea rețelei de canalizare menajeră, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”. Cu o valoare de 43.000.000 lei (peste 8,6 milioane de euro), acesta este cel mai mare, mai ambițios și mai benefic proiect pe care administrația locală l-a atras în folosul cetățenilor”.

„Am semnat contractul de finanțare la sediul Primăriei noastre, împreună cu domnul secretar de stat Claudiu Răcuci. În cel mai scurt timp vom iniția etapele investiției, prin care comuna Cetatea de Baltă va avea în sfârșit toate utilitățile la poarta fiecărei familii”, a transmis edilul.

sursă: PNL Alba, Facebook

Distribuie articolul