Alternativă pentru DN1: contractul de reabilitare a DJ 102I care leagă Valea Doftanei de Brădet a fost semnat

Eduard Turcu

A fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru reabilitarea și modernizarea DJ 102 I, care face legătura între Valea Doftanei și Săcele. La eveniment au participat Nicolae Ciucă, Premierul României, dar și Lucian Bode, Ministrul Afacerilor Interne.

Nicolae Ciucă, Premierul României, a transmis în cadrul conferinței că „PNL și-a făcut și își face în continuare datoria la guvernare, stimulând economia și asigurând creștere economică, menținând stabilitatea politică și gestionând cu responsabilitate provocările în plan extern. Le-am cerut liberalilor din Prahova să facă performanță în administrația locală, fiindcă acesta e principalul criteriu după care vor fi judecați la vot, în 2024. Cea mai bună strategie electorală e buna guvernare”.

De asemenea, Lucian Bode, Ministrul Afacerilor Interne, a precizat că este încântat să vadă că proiectele începute în mandatul său de Ministru al Transporturilor sunt continuate și au ajuns în faze avansate de implementare.

„Prin semnarea, astăzi, la Valea Doftanei, de către CNI, a contractului de proiectare și execuție pentru reabilitarea și modernizarea DJ 102 I, care face legătura între Valea Doftanei și Săcele, se materializează unul dintre proiectele gândite acum doi ani pentru fluidizarea traficului pe Valea Prahovei. La acel moment ne-am axat pe un portofoliu de 4 proiecte, obiectivul fiind identificarea de soluții pe termen mediu și lung prin care să rezolvăm o mare problemă – aglomerația de pe Valea Prahovei. Unul dintre ele cu o istorie tumultoasă, și anume Autostrada Comarnic Brașov – pentru care am anulat acel parteneriat public-privat și l-am preluat la MTI de la Comisia Națională pentru Strategie şi Prognoză”, a transmis Lucian Bode.

sursă: Nicolae Ciuă, Facebook și Lucian, Bode, Facebook

Distribuie articolul