Arad: 1500 de metri de parapeți pentru protejarea satului Obârșia au fost construiți de Consiliul Județean și Primăria Petriș

Ciprian S.
Arad: 1500 de metri de parapeți pentru protejarea satului Obârșia au fost construiți de Consiliul Județean și Primăria Petriș

Iustin Cionca, președintele CJ Arad, a anunțat că au fost construiți 1500 de metri de parapeți de Consiliul Județean Arad și Primăria Petriș pentru protejarea satului Obârșia, ca parte a proiectului de modernizare a Drumului Regelui, care leagă Petrișul de Vața.

”Astăzi sunt pe șantier cu primarul Berari și după discuția cu constructorul vă dau o veste bună: la mijlocul lunii viitoare, dacă vremea ne permite, avem deja primul strat de asfalt pe cei 4 km ai drumului!

Cum spunea domnul primar: “Consiliul Județean nu a investit niciodată aici, până acum, dar ce se face acum este nu numai util, ci și spectaculos!”.

Am spart gheața și am ajuns cu șantierul la capătul județului, unde tăiem din munte și lărgim drumul la 5 metri, acolo unde e necesar, îndiguim valea, să protejăm casele vechi de lemn ale oamenilor (monumente în sine!) și punem asfalt acolo unde nu a existat niciodată!

Le mulțumesc celor doi primari implicați, domnului Berari și doamnei Irina Onescu, astăzi consilier județean, (în mandatul căreia a demarat acest proiect), pentru că s-au implicat trup și suflet. Ceea ce se realizează aici tine de domeniul istoriei locale și îi felicit pe toți cei implicați în această frumoasă realizare!”, a declarat liberalul Iustin Cionca.

Sursă: Facebook Iustin Cionca

Distribuie articolul