Arad: activitățile economice și fondurile europene atrase de orașul Sebiș au crescut bugetul orașului de la 6 milioane de lei la 52 milioane de lei

Ciprian S.
primarul Cristian Feieș orașul Sebiș

PNL Arad a comunicat faptul că orașul Sebiș are șomaj zero și o firmă la trei locuitori, orașul ajungând pe harta fondurilor europene și a marilor proiecte naționale.

Primarul Cristian Feieș a comunicat că în oraș se lucrează la: amenajarea pistei de biciclete, asfaltarea unui tronson la intrarea în Sebiș dinspre Bârsa, dar și la construirea unui bloc, precum și la noul corp al Spitalului Sebiș.

„Sunt foarte mulțumit de cei care lucrează în orășelul meu și mă refer la infrastructură în primul rând. Vreau să vă spun că am avut o convorbire cu patronul Inteco Holding privind asfaltarea unei porțiuni din pista de biciclete și am primit un răspuns tranșant: «Mâine îți asfaltez tronsonul acela și concentrez toate forțele pentru amenajarea pistei de biciclete»“. Am primit aparatură medicală și ne apropiem de finalizarea lucrărilor la spital“, a declarat liberalul Cristian Feieș, pentru glsa.ro.

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, a declarat că în judeţ mai există un singur oraş cu şomaj zero, respectiv Chişineu-Criş.

„Chişineu-Criş profită de poziţia geografică, la graniţa cu Ungaria, dar Sebişul este aflat la poale de munte, izolat. Primarul a pus Sebişul pe harta fondurilor europene şi a marilor proiecte naţionale. În mandatul lui Cristian Feieş, Sebişul a depus pe Planul Naţional de Investiţii Anghel Saligny proiecte pe toate cele trei axe deschise: extinderea reţelei de apă, aproximativ 5 milioane euro, modernizarea reţelei de canalizare, aproximativ 7 milioane euro, infrastructură rutieră de aproximativ 3 milioane euro şi se doreşte un proiect pentru reţeaua de gaz, de 2 milioane euro”, a precizat liberalul Iustin Cionca.

Sursă: Facebook PNL Arad

Distribuie articolul