Bogdan Ban primar curtici

Arad: administrația locală din orașul Curtici preia patru tronsoane de drum judeţean pentru a le reabilita

Primăria Orașului Curtici a anunțat că a cerut de la Consiliul Judeţean Arad patru tronsoane de drum judeţean, în lungime totală de 3,1 kilometri, pentru a putea să le repare.

Un proiect care vizează reabilitarea drumurilor din Curtici, în valoare de 8,6 milioane de lei, prevede şi intervenţia asupra tronsoanelor de drum care aparţin de CJA, dar care vor fi reparate de administraţia locală din oraşul de la graniţă.

„Am cedat aceste tronsoane de drum orașului Curtici, pentru ca administrația locală să-și poată realiza un proiect privind lucrări de reparații capitale la drumurile de pe raza localității, mai precis la intrarea în Curtici, spre Zona Liberă. După finalizarea lucrărilor, aceste drumuri revin în administrarea Consiliului Județean Arad. Este încă o dovadă de bună conlucrare cu administrațiile locale, în general, și orașul Curtici în special, deoarece este al doilea proiect în parteneriat, după centura Curticiului. De asemenea, Curticiul este un pol de dezvoltare pentru noi, Consiliul Județean, și de aceea am investit în modernizarea drumurilor care leagă Curticiul de celelalte orașe și am insistat ca drumul expres Arad-Oradea să aibă o coborâre în perimetru, pentru ca zonele industriale, inclusiv Zona Liberă, să aibă un acces facil la principalele coridoare rutiere, naționale și internaționale.”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean, după ce consilierii au votat cedarea administrării acelor tronsoane de drum către Curtici.

Sursă: Facebook Bogdan Ban

Leave a Comment