Iustin Cionca Arad

Arad: Consiliul Județean investește în promovarea turistică a municipiului

Consiliul Județean Arad, condus de liberalul Iustin Cionca, va promova Săvârșinul, Ghiorcul și municipiul la Târgul Național de Turism prin Turul Virtual al Aradului care va curpinde 50 de obiective turistice.

„Așa cum se știe, Consiliul Județean investește în promovarea turistică a Aradului. Anul acesta participăm la târguri naționale și internaționale și continuăm să organizăm evenimente locale, regionale, naționale și de nivel european, pentru a face mai cunoscute obiectivele arădene.

Pe lângă asta, investim în crearea de noi obiective, în județ – la Căsoaia, la Moneasa, la Ghioroc, la Săvârșin, în general acolo unde există un potențial pentru turiști. La Târgul Național de Turism vom promova și turismul virtual, pentru a trezi interesul față de Arad.”, a precizat liberalul Iustin Cionca.

De asemenea, președintele Consiliului Județean Arad a transmis și faptul că: ”Un obiectiv important al târgului de la București este și contactarea directă a agențiilor de turism care aduc turiști în România, pentru includerea Aradului în pachetul destinațiilor de toamnă-iarnă 2023 și primăvara-vara anului 2024, pachet care este în lucru în această perioadă”.

Sursa: Iustin Cionca Facebook

Leave a Comment