Arad: finanțări de 5,12 milioane lei și 2,78 milioane lei din PNRR pentru comuna Zădăreni

Ciprian S.
Petru Șiclovan Primar comuna Zădăreni
Petru Șiclovan Primar comuna Zădăreni

Primarul comunei arădene Zădăreni, Petru Șiclovan, a semnat, la București, două contracte de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru următoarele proiecte:

  • PNRR – Componenta C5 – Reabilitarea celor 4 blocuri din ZADARENI “Renovare energetică clădiri rezidențiale multifamiliale în Comuna Zadareni ” în valoare de 5.129.159,03 lei.
  • PNRR – Componenta C10 -“Construire piste de biciclete în Comuna Zadareni “, din localitatea Bodrogul Nou până la limita cu municipiul Arad, în lungime de 4,02 km și lățime 2m.

„Prin proiectul «Renovare energetică clădiri rezidențiale multifamiliale în comuna Zădăreni», în valoare de 5,12 milioane lei, reabilităm cele patru blocuri din comună. Al doilea proiect, în valoare de 2,78 milioane lei, presupune construirea unui piste de biciclete, cu o lungime de 4 kilometri și lățime de 2 metri, din localitatea Bodrogul Nou până la limita cu municipiul Arad. Tot prin acest proiect amenajăm șase stații de încărcare a vehiculelor electrice. Muncim pentru dezvoltarea comunei noastre și ne dorim să profităm de toate oportunitățile de finanțare disponibile”, a declarat primarul Petru Șiclovan.

Cele două contracte au fost semnate la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Sursă: Facebook Petru Șiclovan

Distribuie articolul