Arad: investiţie de 8,8 milioane de lei în comuna Şiria

Ciprian S.
Iustin Cionca
Iustin Cionca

Consiliul Județean finalizează modernizarea drumului județean Arad-Șiria, prin care nu doar că s-a așternut asfalt nou între Arad și Șiria, dar au fost refăcute toate șanțurile de captare a apei, podețele și accesele la gospodăriile adiacente drumului județean, în Șiria, Galșa și Mâsca.

După această investiție, președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca, anunță încă o lucrare de 8,8 milioane de lei, din fonduri europene, finalizată la Șiria: modernizarea, de către Compania de Apă, instituție din subordinea Consiliului Județean, a staţiei de epurare Şiria.

Lucrările au făcut parte din proiectul de extindere şi modernizare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Arad.

Modernizarea stației de epurare de la Șiria a presupus construirea unei staţii de epurare mecano-biologice proiectată pentru o capacitate de 7.000 de persoane. Acesta este al 12-lea obiectiv recepționat în cadrul proiectului de extindere şi modernizarea a infrastructurii de apă din județ.

„Şiria, reprezintă o administraţia liberală puternică, condusă eficient de primarul Valentin Bot. Iar unul dintre cei mai experimentaţi consilieri judeţeni ai Aradului, Garofiţa Popa, lucrează de asemenea pe proiectele locale, şi în calitate de director al Grupului de Acţiune Locală Miniş-Măderat. Îi mulţumesc domnului primar Bot că este partenerul Consiliului Judeţean în marile proiecte de dezvoltare, fie că vorbim despre infrastructura de apă, de drumuri sau de turism!”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Iustin Cionca.

Primarul comunei Şiria, Valentin Bot, a precizat, la rândul său: „Şiria este într-o continuă transformare, prin ceea ce s-a făcut până acum şi ce se va face în continuare. Există interes din partea noastră, preocupare pentru o administraţie performantă,iar realizările muncii în echipă sunt vizibile.”

Sursă: comunicat de presă

Distribuie articolul