Arad: Primăria Buteni organizează o sesiune de informare pentru noile măsuri agricole și non-agricole

Ciprian S.
Arad Primaria Buteni organizeaza o sesiune de informare pentru noile masuri agricole si non-agricole
Arad Primaria Buteni organizeaza o sesiune de informare pentru noile masuri agricole si non-agricole

Primăria Buteni anunță organizarea unei sesiuni de informare privind noile măsuri agricole și non-agricole, dar și oportunitățile de finanțare care se vor lansa începând cu luna Mai 2023.

Primaria Buteni îndeamnă cetățenii comunei la o informare cât mai amplă pentru aceste măsuri și desigur accesarea lor, în scopul dezvoltării de mici afaceri în comună, și în împrejurimi.

Primaria Buteni a precizat că pentru sesiunea AGRICOL, se vor prezenta proiecte incluse in PNS (Planul National Strategic) 2023-2027, pentru IMM-urile din domeniul agriculturii (microîntreprinderi, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale și întreprinderi familiale (ÎF)), cum ar fi: tânărul fermier, irigații, depozitare, condiționare, producție, dotare ferme cu utilaje agricole, înființare și dezvoltare plantații pomicole sau proiecte în sectorul zootehnic.

De asemenea, pentru sesiunea NON AGRICOL, se vor prezenta oportunitățile de finanțare incluse în programul ADR VEST și PNRR pentru domeniile producție, servicii și digitalizare, cât și programe de eficiență energetică.

Sursă: Facebook Primăria Buteni

Distribuie articolul