Primăria Orașului Curtici Bogdan Ban

Arad: Primarul Bogdan Ban a semnat contractul de finanțare pentru proiectul ”Reparații Capitale DJ 709 B și DJ 792 C (intrare Curtici-Zona Liberă)”

Bogdan Ban, primarul liberal al orașului Curtici, a semnat contractul de finanțare pentru proiectul ”Reparații Capitale DJ 709 B și DJ 792 C (intrare Curtici- Zona Liberă)”.

Edilul liberal al orașului Curtici a anunțat demararea proiectului menționat, cu o valoare de 12.027.707,32 Lei. Proiectul vizează asfaltarea tronsonului de drum județean care include DJ 709 B și DJ 792 C, respectiv își desfășoară traseul de la intrarea în Orașul Curtici (vechea barieră CFR) până la Zona Liberă Curtici.

”Lungimea totală a drumurilor propuse pentru reabilitare este de 3.200,00 metri, din care DJ 709 B se întinde pe o lungime de 1400 metri, iar DJ792 C se întinde pe o lungime de 1800 metri. Lățimea carosabilului va fi de 6 metri, iar acostamentul de va fi de 1 metru pe fiecare latură. Procedura de achiziție pentru lucrările de asfaltare a fost demarată în paralel cu scopul de a evita întârzierile suplimentare în implementarea proiectului și astfel lucrările vor demara în cel mai scurt timp.”, a declarat primarul Bogdan Ban.

Sursă: Facebook Bogdan Ban

Leave a Comment