Argeș: Comuna Vlădești va avea stimulent financiar pentru familiile cu nou-născuți

Badila Antonia

PNL Argeș anunță că datorită edilului liberal al comunei Vlădești Leonard Șerban, locuitorii vor beneficia de un stimulent financiar pentru familiile cu nou-născuți în valoare de 1000 de lei.

,,Proaspeții părinți din Vlădești vor primi suma de 1000 de lei în 2024. În acest moment, 45 de localități din județul Argeș acordă acest stimulent financiar.

E greu atunci când clădești o familie. Orice părinte știe asta. Cheltuielile în timpul sarcinii și în primul an de viață al copilului depășesc 16.000 de lei. Orice mână de ajutor e bine-venită.

NU vedem niciun motiv pentru care această măsură să nu fie implementată și în Curtea de Argeș, Călinești sau Costești, unde echipele liberale luptă deja de luni de zile pentru familiile cu nou-născuți.

PNL Argeș crede în această măsură și facem tot posibilul să devină o realitate în localitățile din județ. Felicitări domnului primar din Vlădești, Leonard Șerban!

Aveți aici lista localităților din Argeș care acordă stimulentul :

Albeștii de Argeș, Albota, Arefu, Bascov, Băbana, Bogați, Boteni, Bradu, Brăduleț, Budeasa, Bughea de Jos, Căldăraru, Căteasca, Câmpulung, Ciofrângeni, Cocu, Corbi, Coșești, Dâmbovicioara, Drăganu, Dobrești, Domnești, Dragoslavele, Leordeni, Mălureni, Micești, Mioveni, Moșoaia, Mușătești, Negrași, Oarja, Popești, Priboieni, Rucăr, Rociu, Sălătrucu, Săpata, Stâlpeni, Ștefănești, Teiu, Valea Danului, Valea Iașului, Vedea, Vlădești și Vulturești.”, transmite PNL Argeș pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul