Argeș: Prefectul județului Radu Perianu a efectuat o vizită de lucru la fabrica Gestamp Beycelik România din Pașcani

Badila Antonia

Radu Perianu, prefectul județului Argeș, anunță că a avut o vizită de lucru fructuoasă la Gestamp Beycelik România SRL, unde urmează o investiție de 25 de milioane de euro, planificată pentru anul 2024, pentru a construi o nouă fabrică de producție și pentru achiziția utilajelor necesare.

,,Economia este motorul unui județ și prosperitatea se reflectă direct în prosperitatea locuitorilor. Am avut o vizită de lucru fructuoasă la Gestamp Beycelik România SRL. Doar anul acesta, importantul investitor în fabrica de la Piscani, comuna Dârmănești, a creat 400 de locuri de muncă. În total, din 2017 și până acum, compania a ajuns la 800 de angajați.

Urmează o investiție de 25 de milioane de euro, planificată pentru anul ce vine, 2024, pentru a construi o nouă fabrică de producție și pentru achiziția utilajelor necesare.

Este un exemplu de afacere dezvoltată datorită unor oameni care, în ciuda birocrației care le-a pus piedici, s-au încăpățânat și au reușit. Au creat locuri de muncă, taxe către stat.

Mare parte din seva economică a acestui județ se trage de la Dacia, industria pe orizontală și pe verticală, uzina fiind unul dintre clienții principali ai Gestamp Beycelik România SRL.”,declară prefectul județului Argeș pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul