Argeș: Prefectul județului Radu Perianu împreună cu președintele PNL Argeș Alina Gorghiu au avut o întâlnire cu autoritățile locale din Tigveni

Prefectul județului Argeș, Radu Perianu, împreună cu președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu au avu o întâlnire cu autoritățile locale din Tigveni unde se fac ultimile pregătiri în așteptarea ordinului de începere a lucrărilor la Tronsonul 4, Curtea de Argeș- Tigveni.

,,Zi plină cu multe activități alături de colegii mei din PNL Argeș! Am început la Tigveni unde am mers împreună cu Președintele a.i. al Senatului și președinte al PNL Argeș, Alina Gorghiu la o întâlnire cu autoritățile locale, primarul Constantin Smeu și viceprimarul Vasile Filip.

Organizare de șantier la Tigveni, pentru autostrada Pitești-Sibiu! Se fac ultimele pregătiri în așteptarea ordinului de începere a lucrărilor la Tronsonul 4, Curtea de Argeș- Tigveni. Această investiție în autostradă este foarte importantă la nivel național și va avea un impact bun asupra comunității locale.

Tronsonul 4, Curtea de Argeș-Tigveni, are o lungime de aproape 10 kilometri și este o lucrare complexă ce include un tunel de 1350 de metri. Organizarea de șantier a fost poziționată în satul Bălteni pe o perioadă de 5 ani. Au fost aduse și utilajele. Pregătirile au început și la Curtea de Argeș, unde deja se fac conexiunile la rețeaua electrică și o stație de betoane. Toate vor fi folosite de muncitori. Începerea lucrărilor va veni cu încă o veste bună pentru că se va căuta resursă umană în zonă.

Sursa: Radu Perianu, Facebook

Am vizitat apoi biserica Bârsești de Sus care are două hramuri, Sfântul Nicolae și Sfântul Dumitru. Vă îndemn să mergeți să o vedeți! Este un loc cu o încărcătură specială.

Am încheiat ziua la pas prin Argeș chiar la pas prin Municipiul Pitești. Vom continua să fim prezenți în comunități.”, declară prefectul județului Argeș, Radu Perianu pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment