Argeș: Unul dintre cele mai vechi trenuri din județ a fost schimbat cu unul corespunzător

Badila Antonia

Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș, anunță că promisiunea făcută în urmă cu trei luni muscelenilor a devenit realitate, iar pe ruta București-Câmpulung circulă un nou tren.

,,Ca argeșeancă, aveam nevoie de vestea asta bună! Am deschis un nou capitol în transportul muscelenilor.

Pe ruta București – Câmpulung, circulă un nou tren. Promisiunea făcută în urmă cu trei luni muscelenilor a devenit realitate.

De câțiva ani, condițiile de călătorie pe ruta București- Câmpulung au devenit tot mai proaste, dar pentru autoritățile locale transportul feroviar nu a fost o prioritate.

Acest proiect nu doar că aduce un tren modern și eficient pentru musceleni, ci deschide noi orizonturi pentru turism și dezvoltarea locală. Investițiile în infrastructură pot transforma și revitaliza comunitățile.

Mulțumesc Norris Marcu Măgeanu, candidatul Partidul Național Liberal la primăria Câmpulung, precum și tuturor colegilor liberali pentru efortul depus în această acțiune.

Este doar începutul! Norris Măgeanu este hotărât și va face lucruri mari pentru orașul Câmpulung Muscel.”, declară președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

,,Argeșul are nevoie de transport feroviar modern, de trenuri confortabile și pe care călătorii să se bazeze că ajung la timp.

Un pas important a fost făcut la Câmpulung Muscel! Unul dintre cele mai vechi trenuri din județ a fost schimbat cu unul corespunzător. Era nevoie, era chiar esențial pentru că oamenii nu călătoreau în siguranță până acum.

Îl felicit pe Norris Marcu Măgeanu pentru eforturile făcute! A fost implicarea colegilor liberali din Câmpulung cu sprijinul necondiționat al Ministrei Justiției, Alina Gorghiu și al secretarului de stat în Ministerul Transporturilor, Ion Popa.

Așa arată o echipă bună! Este formată din oameni care schimbă lucrurile ce nu funcționează! Iar oamenii din Câmpulung merită multe schimbări în bine!”, spune prefectul județului Argeș, Radu Perianu pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul