Asociația Directorilor Economici și Contabililor din Județele din România s-a reunit la Iași. Președintele CJ Iași Costel Alexe: În spatele oricărui proiect efortul fără margini a celor care fac bugetul unei instituții publice

Președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, și Marius Sorin Dangă, vicepreședinte al CJ, au participat la Adunarea Generală a Asociației Directorilor Economici și Contabililor din Județele din România, care s-a desfășurat la Iași, la Palatul Culturii.

Asociația profesională reunește directorii economici din consiliile județene și personal din administrația publică locală cu atribuții în domeniul financiar-contabil.

“Am fost alături de oaspeții noștri în deschiderea lucrărilor pentru a le mulțumi, căci activitatea noastră nu ar fi posibilă fără sprijinul lor. Profesionalismul acestora dă calitate actului administrativ. În spatele oricărui proiect, oricărui spital, drum sau obiectiv cultural modernizat, stă efortul fără margini a celor care fac bugetul unei instituții publice și se asigură că avem resursele pentru a implementa toate aceste proiecte pentru comunitate.

La Consiliul Județean Iași ne mândrim și ne bazăm pe directorul nostru economic, Elena Arvinte și întreaga sa echipă, iar succesul nostru ca administrație li se datorează și dumnealor, motiv pentru care le mulțumesc și pe această cale.

Cu sinceră apreciere pentru activitatea Asociației, le urez tuturor membrilor bun-venit la Iași și zile frumoase în comunitatea noastră!”, a declarat președintele CJ, Costel Alexe.

sursă: Consiliul Județean Iași, Facebook

Leave a Comment