Au început lucrările de modernizare ale iluminatului public în orașul Anina

Paul

Daniel Danu, viceprimarul cu atribuţii de primar al oraşului Anina, a semnat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare al iluminatului public.

Proiectul în valoare de 1.300.000 lei este unul mult aşteptat, finanţarea fiind obţinută încă de anul trecut, dar licitaţia a fost blocată de constestaţii.

Viceprimarul Daniel Danu: „La momentul actual, costurile administraţiei cu iluminatul public se ridică la 60.000 de lei pe lună, finalul acestui proiect reuşind să aducă o reducere de 70%. Pentru noi e un pas mare întainte faptul că o sa avem o cheltuială mult mai mică. Din câte am înţeles de la specialişti, corpurile de iluminat vor funcţiona în sistem inteligent, adică îşi vor schimba intensitatea în funcţie de lumină“.

La momentul actual, costurile administraţiei cu iluminatul public se ridică la 60.000 de lei pe lună, finalul acestui proiect reuşind să aducă o reducere de 70%.

„Pentru noi e un pas mare întainte faptul că o sa avem o cheltuială mult mai mică. Din câte am înţeles de la specialişti, corpurile de iluminat vor funcţiona în sistem inteligent, adică îşi vor schimba intensitatea în funcţie de lumină“, subliniază Daniel Danu.

Distribuie articolul