Austostrada Bucureștiului A0: Secretarul de Stat Irinel Ionel Scrioșteanu a anunțat că pe șantierul Lotului 2 Nord a început efectuarea testelor de încercare necesare pentru darea în trafic

Eduard Turcu

Pe șantierul Lotului 2 Nord al Autostrăzii Bucureștiului A0 a început efectuarea testelor de încercare necesare pentru darea în trafic, conform anunțului făcut de Irinel Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat la ministerul Transporturilor.

Irinel Ionel Scrioșteanu: „Testarea statică are loc pe pasajul peste calea ferată și peste șoseaua dintre Tunari și Dimieni și se efectuează prin intermediul unui număr de 8 camioane de mare tonaj, încărcate cu 40 tone fiecare, iar măsurătorile sunt efectuate de Universitatea Tehnică de Construcții București”.

„În următoarele două zile, vor avea loc testările și pe pasajul principal peste A3 București-Ploiești, iar mâine începe și testarea dinamică”, a spus liberalul.

Acesta a precizat că „urmează să dăm în trafic la sfârșitul lunii noiembrie tronsonul cuprins între DN1 și A3, urmând ca descărcarea provizorie în DN2 să se realizeze în cursul anului viitor”.

„Traseul Lotului 2 Nord – A0 se desfășoară între DN1 (în dreptul localității Corbeanca) și DN2 (în dreptul localității Afumați)”, a declarat Irinel Ionel Scrioșteanu.

sursă: Irinel Ionel Scrioșteanu, Facebook

Distribuie articolul