Autostrada Bucureștiului: Secretarul de Stat Irinel Ionel Scrioșteanu a anunțat că a început testarea sistemului de iluminat public pe încă un lot care va fi dat în trafic

Eduard

A început testarea sistemului de iluminat public pe Lotul 2 Sud al Autostrăzii Bucureștiului (A0), care urmează să fie dat în trafic în scurt timp, așa cum a anunțat Irinel Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat în cadrul ministerului Transporturilor.

„Sunt pe șantierul Lotului 2 Sud al Autostrăzii Bucureștiului #A0, cel de-al doilea tronson din această autostradă pe care îl vom da în trafic în scurt timp. Astfel, a început testarea sistemului de iluminat public, care este amplasat pe cele două noduri rutiere principale situate la intersecțiile cu DN6 și DN5, dar și pe toate celelalte pasaje, zona parcărilor și centrului de întreținere și coordonare din proximitatea intersecției DN5 Jilava”, a declarat liberalul.

Sistemul de iluminat public este dotat cu:

  • 506 stâlpi instalați pe toate zonele
  • 555 lămpi LED
  • telegestiune, care permite reglarea intensității luminii în funcție de trafic, în baza informațiilor emise de senzorii radar instalați pe stâlpi
  • reducerea fluxului luminos al aparatelor de iluminat LED
  • 20 km cabluri aferente sistemului de iluminat

Conform informațiilor oferite de Secretarul de Stat, acest lot de 16,3 km va fi finalizat în scurt timp și se va circula cel puțin între DN5 și DN6, la nivel de autostradă, fără a se mai tranzita actuala Centură a Capitalei, iar constructorul depune toate eforturile pentru deschiderea circulației până la intersecția cu DN4 Șoseaua Olteniței, în cel mai scurt timp.

„Lotul 2 Sud al Autostrăzii Bucureștiului A0 are o lungime de 16,3 km și traversează orașul Bragadiru, orașul Măgurele și comunele Jilava și Vidra (Ilfov)”, a transmis Irinel Ionel Scrioșteanu.

sursă: Irinel Ionel Scrioșteanu, Facebook

Distribuie articolul