Florin Alexandru Alexe, vicepreședintele Camerei Deputaților: Un proiect liberal a fost avizat pozitiv in domeniul protecție mediului și resursei acvatice

Media PNL

Inițiată de parlamentarii liberali și susținută în cadrul Comisiei de Industrii a Camerei Deputaților, Legea Pescuitului și a protecției resursei acvatice vii a primit aviz pozitiv, după cum a anunțat Florin Alexandru Alexe, vicepreședintele Camerei Deputaților.

“Am avizat pozitiv Legea pescuitului şi protecţiei resursei acvatice vii, susținută de George Șișcu, parlamentar PNL.

În clasamentul producției în acvacultură al statelor UE, România s-a situat în anul 2016 pe locul 16. În anul 2017, țara noastră a coborât pe locul 18.

Propunerea legislativă reprezintă cadrul general de reglementare și urmează să ofere domeniului pescuitului predictibilitate. Vor fi atribuite sarcini Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură, în vederea simplificării unor proceduri de exploatare a sectorului la parametri normali.

Prin susținerea legii, ne propunem să susținem pescarii și să combatem braconajul.”, a declarat Florin Alexandru Alexe, vicepreședintele Camerei Deputaților, pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul