Bacău: finanțare de 5,8 milioane lei obținută de administrația liberală din comuna Măgura

Costras Iordache, primarul comunei Măgura, județul Bacău, a anunțat că Zona Metalbac va fi modernizată cu fonduri de la Guvernul României, prin Programul ”Anghel Saligny”.

Costra Iordache: „Începem Săptămâna Mare cu o veste excelentă pentru comuna noastră! Zona Metalbac – Cujbic, 2,2 kilometri, va fi modernizată cu fonduri de la Guvernul României, prin Programul ”Anghel Saligny”. 5,8 milioane de lei este valoarea finanțării obținute”.

„Am semnat contractul de finanțare pentru acest obiectiv, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și țin să mulțumesc echipei din Primărie cu care am scris acest proiect, domnului Claudiu Năstasă, secretarul general al PNL Bacău, colegilor mei liberali de la Bacău și București, care m-au sprijinit și în acest demers.  Această zonă pe care o vom moderniza se adaugă celor 8,2 kilometri pentru care am început deja lucrările, finanțate și ele din fonduri atrase, de această dată de la Compania Națională de Investiții”, a explicat liberalul.

„Urmează așadar o vară plină de șantiere, de lucrări, dar sunt convins că fiecare metru de asfalt pe care-l turnăm va schimba în bine fața comunei Măgura. Iar dacă vorbim despre lucrările din acest an, nu ne vom rezuma doar la infrastructura rutieră. Urmează și alte vești bune. Să aveți o săptămână liniștită, plină de pace”, a transmis edilul.

sursă: Costras Iordache, Facebook

Leave a Comment