Bacău: Vizită de lucru efectuată de Mircea Fechet și Adrian Veștea în Moinești

Eduard Turcu

Mircea Fechet. ministrul Mediului și Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, au efectuat o vizită de lucru în Moinești, județul Bacău.

Mircea Fechet: „În vizită la Moinești, alături de ministrul PNL al Dezvoltării, Adrian Ioan Veştea. Administrația liberală, condusă de primarul Valentin Vieru, are o serie întreagă de proiecte inteligente care transformă orașul cu adevărat”.

„Cel mai important este modernizarea Spitalului Municipal de Urgență cu toate dotările necesare, astfel încât pacienții care au nevoie să simtă că au ajuns într-un spital la cele mai înalte standarde, unde atenția și grija pentru sănătatea lor sunt priorități”, a spus liberalul.

Acesta a subliniat că „o bază sportivă modernă începe să prindă contur la Stadionul Municipal, un loc care sunt convins că va deveni un spațiu vital pentru comunitate, atât pentru evenimentele sportive, cât și pentru cele recreaționale”.

„Un alt proiect pe care abia aștept să îl văd finalizat este cel al coridorului de Mobilitate Urbană din centrul Municipiului. Finanțat prin fonduri europene, acesta vizează eficientizarea transportului public și încurajarea locuitorilor să aleagă mijloace de transport mai prietenoase cu mediul, toate acestea rezultând bineînțeles în reducerea poluării și un aer mai curat și mai sănătos”, a declarat Mircea Fechet.

sursă: Mircea Fechet, Facebook

Distribuie articolul