Bihor: 17 oferte au fost depuse pentru realizarea parcurilor de specializare inteligentă din județ

Paul

Călin Gal, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, declară că au fost depuse 17 oferte pentru realizarea parcurilor de specializare inteligentă din județ. Finanțarea pentru aceste proiecte va fi în proporție de 60% din bugetul administrației județene, iar 40% din fonduri europene.

„La termenul limită prevăzut în procedura de licitație pentru depunerea ofertelor privind construirea parcurilor industriale din județul Bihor(Aleșd, Beiuș si Ștei) s-au înregistrat 17 operatori economici ofertanți: pentru proiectare si execuție lucrări parcul industrial Aleșd au depus oferte 7 operatori economici; pentru proiectare și execuție lucrări parcul industrial Beiuș au depus oferte 5 operatori economici; pentru execuție lucrări parcul industrial Ștei au depus oferte 5 operatori economici”, transmite Călin Gal.

„În perioada următoare, comisia de evaluare va verifica documentațiile și se vor analiza ofertele tehnice și financiare.

Ne propunem ca până la sfârșitul lunii mai să desemnăm firmele câștigătoare, iar în cazul în care nu vom avea contestații, în luna iunie să semnăm contractele de execuție și să începem lucrările”, adaugă vicepreședintele CJ Bihor.

Sursa: Călin Gal

Distribuie articolul