Bihor: 4 oferte au fost depuse pentru realizarea parcului de specializare inteligentă din Marghita

Călin Gal, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, anunță depunerea a 4 oferte pentru realizarea parcului de specializare inteligentă din Marghita. Administrația județeană va asigura 60% din costurile realizării lucrărilor, restul fiind asigurate de fonduri europene.

„În perioada următoare, comisia de evaluare va verifica documentațiile și se vor analiza ofertele tehnice și financiare.

Ne propunem ca până la începutul lunii Iunie să desemnăm firma câștigătoare, iar în cazul în care nu vom avea contestații, în luna Iulie să semnăm contractul de execuție și să începem lucrările.

Consiliul Județean Bihor va realiza infrastructura de suport – rețeaua de străzi interioare, alimentarea cu apă, gaze naturale, energie electrică, canalizarea menajeră, accesul în parc și iluminatul public”, transmite Călin Gal.

”Prin realizarea acestei rețele de parcuri industriale în județul nostru, ne propunem să atragem noi companii și să susținem dezvoltarea celor existente, pentru creșterea numărului de locuri de muncă și pentru câștiguri mai bune pentru oameni.

Consiliul Județean Bihor va asigura 60% din costurile realizării acestor lucrări. Restul reprezintă fonduri europene nerambursabile”, adaugă vicepreședintele administrației județene din Bihor.

Sursa: Călin Gal

Leave a Comment