Bihor: 57 milioane lei pentru extinderea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare din Oșorhei

Administrația locală din Oșorhei obține o nouă finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Aceasta vizează extinderea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare. Valoarea investiției este de 56.928.368 lei.

„Am semnat contractul de finanțare în valoare de 11.500.000 euro alocat comunei noastre pentru proiectarea și execuției proiectului de: extindere sisteme de alimentare cu apă și canalizare în localitățile Oșorhei, Alparea și Fughiu; extindere rețele de alimentare cu apă în localitatea Cheriu; implementarea sistemelor de canalizare menajeră în localitățile Felcheriu și Cheriu”, transmite Ioan Gligor, primarul comunei Oșorhei.

Reabilitarea clădirilor publice din Oșorhei printr-un proiect în valoare de 2 milioane lei

De asemenea, edilul liberal a mai semnat în trecut alte trei contracte de finanțare care depășesc 2 milioane lei. Acestea au ca scop reabilitarea clădirilor publice, fondurile fiind asigurate prin PNRR.

„Copiii noștri trebuie să crească, să învețe și să de dezvolte în cele mai bune condiții. Noi avem obligația să le asigurăm aceste condiții”, adaugă Ioan Gligor.

Sursa: Primăria Oșorhei

Citește și Bihor: două proiecte în valoare de 6 milioane lei au fost câștigate pentru dezvoltarea comunei Oșorhei

Leave a Comment