Bihor: contractul de construire a unui hotel în valoare de peste 10 milioane euro a fost semnat

Paul

Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor, alături de Cristian Erbașu, directorul companiei care a câștigat licitația lansată de CJ, au semnat contractul de constituire a dreptului de superficie asupra unui tern pentru construirea unui hotel în valoare de peste 10 milioane de euro, informează CJ Bihor.

Terenul pe care o să fie amplasat hotelul este în proprietatea Consiliului Județean și are o suprafață de 3.981 mp.

„Din această zi începe practic perioada pe care compania o are la dispoziție, conform contractului, să demareze partea de proiectare, să finalizeze în șase luni proiectul tehnic și apoi să obțină avizele și autorizațiile necesare. Foarte probabil în toamna anului viitor vor începe lucrările de construcție a hotelului pe terenul Consiliului Județean Bihor, situat în spatele Muzeului Țării Crișurilor”, a declarat Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor.

Consiliul Județean Bihor a adăugat faptul că: „Investiția se va realiza în patru faze. Prima fază a proiectului prevede realizarea documentației tehnico-economice a obiectivului de investiții, în termen de maxim 6 luni de la perfectarea Contractului de superficie. A doua fază a proiectului constă înobținerea Autorizației de construire în termen de maxim 4 luni de la data perfectării Documentației tehnico-economice.

Următoarea etapă presupunedemararea construcției, în termen de maxim 1 lună de la data obținerii Autorizației de construire, iar ultima fază prevede finalizarea investiției într-o perioadă de maxim 2 ani de la data eliberării Autorizației de construire.”

Sursa: CJ Bihor, site oficial

Distribuie articolul