Bihor: acțiune de ecologizare în orașul Ștei organizată în cadrul Campionatului Bihorean al Curățeniei

O nouă acțiune de eceologizare din cadrul Campionatului Bihorean al Curățeniei a avut loc în orașul Ștei. Angajații administrației liberale, dar și cei din mediul de afaceri local au participat, alături de voluntari, în organizarea acestei acțiuni.

„Profesori, părinți și elevi, angajați ai instituțiilor publice și ai mediului de afaceri, echipa Gardienii Mediului, cu toții s-au angajat într-o cursă de primenire a orașului nostru.

Spiritul civic de echipă, implicarea voluntară, educația ecologică și sanogenă, sunt virtuți pe care participanții le apreciază, le pun în practică și le promovează în cadrul comunității noastre. Dragi șteieni, vă rugăm să păstrați curățenia și să prezervați valorile materiale ale orașului nostru”, transmite Iulian Balaj, edilul orașului Ștei.

Bazine didactice de înot în orașul Ștei. Investiție de 7 milioane lei

De asemenea, locuitorii orașului bihorean Ștei se pot bucura acum și de noile bazine didactice de înot. Acest proiect a fost realizat de către Consiliul Județean Bihor printr-o investiție în valoare de 7.398.500 lei.

„Urmează predarea construcției în patrimoniul și administrarea Primăriei Orașului Ștei, care va stabili programul și condițiile de funcționare a bazinelor.

Complexul din Ștei are două bazine de înot didactice de dimensiuni 25×12.5 m, respectiv 6×12.5 m, cu grupuri sanitare, vestiare și tribune. Valoarea investiției este de 7.398.500 lei, TVA inclus”, precizează administrația județeană din Bihor.

Sursa: Iulian Balaj

Leave a Comment