Bihor: Consiliul Județean a lansat licitația pentru proiectarea și execuția a două noi pasaje – investiție de peste 86 milioane lei

Paul

Consiliul Județean Bihor a lansat licitația privind proiectarea și execuția a două noi pasaje în Oradea și pe DN1. Investiția va depăși 86 milioane lei, iar finanțarea va fi asigurată cu fonduri europene, prin Programul Regional Nord-Vest 2021 – 2027.

„Procedura de atribuire prevede o licitație pe două loturi. Primul lot se referă la realizarea pasajului suprateran la ieșirea din localitatea Oșorhei, spre Cluj. Acesta va avea o lungime totală de 402 metri și va fi construit peste girația existentă, la intersecția cu drumul spre localitatea Fughiu, Centura Oșorhei și DN 1. Sunt prevăzute 3 luni pentru proiectare și 10 luni pentru execuție.

Cel de-al doilea lot se referă la construirea unui pasaj subteran în Oradea, la intersecția străzilor Oneștilor și Tudor Vladimirescu. Acesta ar urma să aibă o lungime de 191 metri. Termenul pentru proiectare este de 2 luni, o lună pentru obținerea avizelor, iar pentru execuția lucrărilor, 12 luni”, au precizat reprezentanții administrației județene din Bihor.

Sursa: Consiliul Județean Bihor

Distribuie articolul