Bihor: Consiliul Județean a recepționat lucrările finalizate a Parcului Științific și Tehnologic din Oradea – investiție de 35 milioane lei

Paul

Conducerea Consiliului Județean Bihor a anunțat recepția și finalizarea lucrărilor de construcție a Parcului Științific și Tehnologic din Oradea. Investiția este în valoare de 34.980.391 lei, iar fondurile au fost asigurate prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020.

Reprezentanții administrației județene au precizat că Parcul a fost construit pe o suprafață de 5.417 mp, acesta curpinzând spații pentru laboratoare de cercetare și prototipare, de cercetare în inteligentă artificială și laboratoare de tip Open Lab și Makers Eco-System.

„Totodată, a început livrarea echipamentelor pentru dotarea Parcului Științific și Tehnologic. Până în prezent au fost primite două dintre acestea: o mașină unealtă cu comandă numerică pe 5 axe și un Scanner 3D pentru realizare modele virtuale de mari dimensiuni, ambele având o valoare de 2.005.150 lei, cu TVA”, a adăugat conducerea CJ Bihor.

Sursa: Consiliul Județean Bihor

Distribuie articolul