Bihor: continuă lucrările la Parcul Științific și Tehnologic din Oradea. Investiție de 39 milioane lei

Consiliul Județean Bihor anunță stadiul lucrărilor pentru Parcul Științific și Tehnologic din Municipiul Oradea. Fundația clădirii a fost realizată, în prezent lucrându-se la suprastructură. Valoarea totală a investiției este de 39.768.307 lei.

„În cadrul Parcului vor fi oferite servicii de transfer tehnologic în următoarele domenii: eco-nano-tehnologii și materiale avansate, tehnologii informaționale și de comunicații, spațiu și securitate, sănătate, bioeconomie, energie, mediu și schimbări climatice.

Parcul Științific și Tehnologic va avea un regim de înălțime P+2E și o suprafață desfășurată de 5.417,78 mp. Acesta va cuprinde laboratoare de cercetare și prototipare, laboratoare de cercetare în inteligență artificială și laboratoare de tip Open Lab și Makers Eco-System. La primul etaj va fi construită și o sală de conferințe cu o capacitate de 300 de persoane. La exterior va fi amenajată o parcare de 63 de locuri și va fi instalat un rastel pentru biciclete”, transmite administrația județeană din Bihor.

Sursa: CJ Bihor

Leave a Comment