Bihor: copiii din comunele Aștileu și Aușeu au aflat despre oportunitățile oferite de proiectul „Campus Oradea”

Copiii din comunele bihorene Aștileu și Aușeu au avut ocazia să afle despre oportunitățile oferite de proiectul „Campus Oradea”. Mircea Mălan, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, alături de Horea Abrudan, inspector școlar general, au efectuat vizite în cele două comune.

„Alături de Horea Abrudan, inspector școlar general, am avut o întâlnire în comunele Aștileu și Aușeu pentru a discuta cu elevii și părinții lor despre oportunitatea de a începe din toamnă să învețe o meserie de viitor, acasă, în Bihor.

Este vorba de proiectul ,,Campus Oradea”, unde mai multe firme vor sprijini clase de elevi care doresc să învețe o meserie, să aibă o calificare și un loc de muncă bine plătit. Elevii vor avea cazarea și masa gratuite și o bursă lunară de-a lungul anilor de studii.

Mulțumesc pentru sprijinul în organizarea întâlnirilor de astăzi domnilor primari din Aștileu și Aușeu, Lazăr Ionuț și Lazăr Mitică.

Elevii vor veni în zilele următoare în vizită pentru a vedea care sunt condițiile concrete din campus”, transmite vicepreședintele administrației județene din Bihor.

Sursa: Mircea Mălan

Leave a Comment