Bihor: două oferte au fost depuse pentru reabilitarea Spitalului de Psihiatrie Nucet. Investiție de peste 21 milioane lei

Paul

Consiliul Județean Bihor a anunțat că au fost depuse două oferte pentru proiectarea și execuția proiectului „Creșterea eficienței energetice și reabilitarea imobilelor Spitalului de Psihiatrie Nucet”. Valoarea investiției se ridică la 21.693.366 lei, fără TVA, iar finanțarea este asigurată prin PNRR.

„Au depus oferte de la firma (1) DUMEXIM și de la (2) Asocierea: Manelli Construcții Generale (Lider), Manelli Impresa și Interactiv Design. Urmează etapa de evaluare tehnică și financiară, iar mai apoi desemnarea unui câștigător”, transmite CJ Bihor.

„Proiectul prevede reabilitarea a cinci corpuri de clădire în care își desfășoară activitatea Spitalul de Psihiatrie Nucet și Unitatea de Asistență Medico-Socială de Psihiatrie Nucet. Obiectivul principal al investiției este creșterea eficienței din punct de vedere energetic, prin reducerea consumului anual de energie și îmbunătățirea calității mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră”, adaugă serviciul de comunicare al administrației județene din Bihor.

Sursa: Consiliul Județean Bihor

Distribuie articolul